Alapértelmezett

Generali - Providencia Biztosító Zrt.

Etikus biztonsági vizsgálat
Az Internet/Intranet megoldások biztonságtechnikai felmérésével átfogó elemzést nyújtunk a vállalati informatikai eszközök azon részéről, amely Internet hozzáférés révén adatbiztonsági szempontból fokozott kockázatnak van kitéve. A vizsgálat feltárja a már meglévő biztonsági intézkedések sebezhetőségét, javaslataink segítenek a védekezésben, megoldásaink pedig átfogó biztonságot nyújtanak. Ez a biztonsági kiértékelés nem egy egyszerű betörési teszt (ún. ethical hacking), hanem egy összetett elemzés az összes olyan IT területről, amely az Internetes biztonsággal összefügg. Az elemzés olyan IT megoldást segít kialakítani, amely a minimálisra csökkenti az Internetről történő betörés kockázatát.
Az elmúlt években jó néhány etikus hack projektet vittünk sikerre elsősorban banki, biztosítói területen, de vannak referenciáink iparban és államigazgatásban is. Sikereink záloga, hogy rendelkezünk olyan erőforrás bázissal, hogy minden projektre az ügyfél környezete által megkövetelt szaktudással rendelkező csapatot tudjunk összeállítani. Amennyiben az ügyfél speciális szoftverkörnyezetet használ, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vizsgálat megkezdéséig a kellő tudást megszerezzük.
Vizsgálataink eredményeképpen elkészülő jelentésben minden esetben javaslatokat adunk a feltárt sérülékenység orvoslására.

Kapcsolódó referenciák