Magunkról

A Simplexion Informatikai Kft 2006 óta van jelen a magyar és az európai piacon

  • Ipari irányítástechnikai eszköz és szoftverfejlesztéssel, RFID alapú termékkövetéssel
  • Informatikai biztonsági szakértéssel
  • Banki elszámolásforgalomhoz és tranzakciófeldolgozáshoz kapcsolódó szakértéssel és megoldásszállítással

 

Eddigi munkáinkban közös elem a magas hozzáadott érték, illetve a kiemelkedő problémamegoldó készség szükségessége, hiszen sokszor szembesülünk elsőre megoldhatatlannak tűnő feladatokkal. Felkészültségünk elismeréseképpen rendszeresen kapunk külföldi megkereséseket is, jellemzően Finnországból, Svédországból, Norvégiából, Angliából és Kanadából.

Banki elszámolásforgalmi szakértői tevékenységünket SWIFT támogatással kezdtük. Saját fejlesztésű üzenetkezelő alkalmazásunkat a napon belüli elszámoláshoz kapcsolódóan vezettük be a Sberbankban és az AXA Bankban 2012-ben. Alkalmazásunkat 2016-ban tettük alkalmassá a SEPA tranzakciók kezelésére.

Banki szakértői tevékenységünket nagyszerűen egészíti ki az informatikai biztonsági tanácsadói szolgáltatás. Ügyfeleinknél auditori, felkészítői és általános szakértői tevékenységet végzünk, a 2013 évi L. törvény életbe lépése óta Államigazgatásban is. Ügyfeleink számára elsősorban biztonsági audit és informatikai szakértés szolgáltatásokat nyújtunk, így több helyen töltjük be az Informatikai Biztonsági felelős pozíciót. E mellett szívesen vállalunk projektvezetést és szakmai minőségbiztosítást is.

Reagálva a piaci igényekre a GDPR szakértést felvettük a termék portfolióinkba. Ehhez előzetesen megismertük az európai adatvédelmi rendeletben foglat követelményeket és saját módszertant dolgoztunk ki a bevezetésre, figyelembe véve a rövid határidőt.

Irányítástechnikai kompetenciánk kiindulópontja Java fejlesztési képességünk volt. Azóta elsősorban eszköz közeli fejlesztéseket végzünk, egyedi megrendelésre. E tapasztalatok alapján készítettük el általános célú adatkoncentrátor termékünket, amely vezérlésre is alkalmazható.

Reagálva a tapasztalt igényekre szolgáltatásportfolióinkat 2017 elején RFID szakértéssel egészítettük ki. Tevékenységünk az ismert gyártók termékeinek forgalmazásán és integrálásán túl egyedi fejlesztésekre is kiterjed, amennyiben a piacon lévő termékek nem tudják kiszolgálni a vevői igényeket. RFID-vel az alábbi feladatok megvalósításán dolgozunk:

  • termék elhelyezkedés figyelése
  • termékegybeépülés követése
  • szállítmány összeállítás