Simplexion Simplexion Simplexion Simplexion Simplexion
Minősítések
english

A Simplexion Informatikai Kft. megalakulásakor kifejezetten azt tűzte zászlajára, hogy réspiacokon magas hozzáadott értékű szolgáltatást nyújtson. Mivel 1999 óta folyamatosan foglalkozunk SWIFT infrastruktúra támogatással, ezért kézenfekvő volt, hogy társaságunk fő fókuszát a fizetési üzenetek felé irányítsuk. A végzett szakmai munkánk elismeréseképpen 2008-ban megszereztük a SWIFT Ready Service for Hungary minősítést.
A SWIFT támogatás kapcsán sokszor felmerül a kommunikáció megvalósításának igénye a számlavezető rendszer és a SWIFT között. Ezen projektek kapcsán azt vettük észre, hogy nagy hatékonyság javulás érhető el, amennyiben valamennyi (GIRO, VIBER, SWIFT, kártya használat) üzenet egységesen kerül kezelésre. Ezen felismerésre alapoztuk új termékünket a Payment Message Hub-ot.
A kártya üzenetek vizsgálatakor észrevettük, hogy felfedezhetők bizonyos törvényszerűségek. Ezen felfedezésünket algoritmizáltuk, így optimalizálni tudjuk az ATM automaták pénzfeltöltését.
Partnerük kérésére hűtő vezérlés optimalizáló szoftvert fejlesztettünk, melynek segítségével jelenleg kb. 50 finn és svéd szupermarketben felügyelik a hűtőkabineteket. A feladatunk a leolvasztási ciklus optimalizálása, illetve a bekövetkező hibák előrejelzése, hogy a berendezés működése folyamatosan fenntartható legyen.

Aktuális híreink
2016-10-06
2015-12-17
Aktuális referenciák
Kiemelt termékek